Kategorier
Aktuellt

Brev till våra aktieägare

Bästa aktieägare Status Vi på Arc Aroma Pure har inlett året med ett intensivt arbete att slutföra de inledda storskaliga försöken och därmed ta nästa steg i utvecklingen, nämligen att ta fram en färdig industriell produkt. Arbetet är en stor utmaning men också en spännande och utmanande uppgift. Jag räknar med att återkomma med information om arbetet under april. … Läs hela brevet som pdf

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mot En Hållbar Värld

Tillsammans kan vi bidra till en mer hållbar värld! Vår vision är att göra såväl livsmedels som växtindustrin mer hållbar, minska utsläpp, minska energiförbrukning och minska svinn. Samtidigt öka våra kunders lönsamhet och skapa långsiktigt värde för våra ägare. 

Företaget finns i Lund och aktien handlas på Nasdaq First North Growth Market. Erik Penser Bank är Certified Adviser och finns på 08-463 80 00 eller certifiedadviser@penser.se