Categories
Aktuellt

Brev till våra aktieägare

Bästa aktieägare Status Vi på Arc Aroma Pure har inlett året med ett intensivt arbete att slutföra de inledda storskaliga försöken och därmed ta nästa steg i utvecklingen, nämligen att ta fram en färdig industriell produkt. Arbetet är en stor utmaning men också en spännande och utmanande uppgift. Jag räknar med att återkomma med information om arbetet under april. … Läs hela brevet som pdf

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Towards a Sustainable World

Together we can contribute to a more sustainable world! Our vision is to make both the food and plant industries more sustainable, reduce emissions, decrease energy consumption, and reduce waste. At the same time, we aim to increase the profitability of our customers and create long-term value for our owners. 

The company is located in Lund and its stock is traded on Nasda First North Growth Market. Erik Penser Bank is Certified Adviser and can be reached at +46 8 463 80 00 or certifiedadviser@penser.se