Kategorier
Aktuellt Press

7 minuter med Kevin Chen, Managing partner WISER

Last week we introduced our new partnership with the investor and advisor WISER, to scale up our commercialization in the Chinese market. We sat down with Kevin Chen, managing partner at WISER, to talk about the company, the vision of this collaboration and the objective for the next three years. (Swedish and English subtitles available)

https://www.youtube.com/watch?v=b0LPC-Z5Xlw&t=273s

Mot En Hållbar Värld

Tillsammans kan vi bidra till en mer hållbar värld! Vår vision är att göra såväl livsmedels som växtindustrin mer hållbar, minska utsläpp, minska energiförbrukning och minska svinn. Samtidigt öka våra kunders lönsamhet och skapa långsiktigt värde för våra ägare. 

Företaget finns i Lund och aktien handlas på Nasdaq First North Growth Market. Erik Penser Bank är Certified Adviser och finns på 08-463 80 00 eller certifiedadviser@penser.se