Kategorier
Regulatoriska Pressmeddelanden

Bolagspresentation och grundarintervju tillgänglig

I tisdags den 19 februari 2013 medverkade Arc Aroma Pure vid en informationsträff i Lund. Bolagspresentation och en intervju med grundaren finns nu att tillgå via nedanstående länk och via bolagets hemsida.

se inspelningarna

Läs hela nyheten

Mot En Hållbar Värld

Tillsammans kan vi bidra till en mer hållbar värld! Vår vision är att göra såväl livsmedels som växtindustrin mer hållbar, minska utsläpp, minska energiförbrukning och minska svinn. Samtidigt öka våra kunders lönsamhet och skapa långsiktigt värde för våra ägare. 

Företaget finns i Lund och aktien handlas på Nasdaq First North Growth Market. Erik Penser Bank är Certified Adviser och finns på 08-463 80 00 eller certifiedadviser@penser.se