Categories
Aktuellt

Sydsvenska Dagbladets artikel om Europapatentet

ArcLogga Idag, den 19 augusti, noterar vi att Sydsvenska Dagbladets pappersutgåva publicerar en artikel angående vårt Europapatent. Länk till hela artikeln på webben. För ytterligare information, vänligen kontakta: Pär Henriksson, VD och grundare Arc Aroma Pure AB Tel: 046-271 8381 E-post:  per@arcaromapure.se Hemsida:  www.arcaromapure.se Om Arc Aroma Pure AB: Bolaget skall utveckla och marknadsföra sin patenterade CEPT® -plattform till den globala Cleantech marknaden. Plattformen använder kortvariga högspänningspulser som spränger cellmembranet och dödar oönskade mikroorganismer. CEPT®-behandlingen är ett energieffektivt och skonsamt alternativ till värmepastörisering och har en rad olika applikationsområden. Effektivisering av biogasproduktion och införande av nya råvaror som inte kan användas idag är i fokus. Vatten, ballastvatten och flytande livsmedel är exempel på andra CEPT®-applikationer. Företaget grundades 2008, har sitt säte i Lund och har fått olika utmärkelser och stöd från bland annat Vinnova och Energimyndigheten. Se vidare på bolagets hemsida www.arcaromapure.se.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *