Categories
Regulatoriska Pressmeddelanden

Arc Aroma Pures teknik presenterades vid 2015 Global Cleantech Summit i Shanghai

Arc Aroma Pures etablering i Kina har påbörjats via samarbetsavtalet med Cleantech Scandinavia. När 2015 Global Cleantech Summit nyligen genomfördes i Shanghai var Arc Aroma Pures VD Martin Linde en av talarna. Intresset för Arc Aroma Pures teknik är stort.

Global Cleantech Summit var en konferens för att inviga staden Shanghais satsning på Cleantech. Med på talarlistan var förutom Martin Linde även representanter från Shanghai, Anders Almgren, ordförande för Kommunstyrelsen i Lund och andra cleantech bolag. Bland annat blev Martin Linde intervjuad i Shanghai TV om sin syn på satsningen. Deltagarna på konferensen var både potentiella investerare, kunder och samarbetspartners.

Genom samarbetsavtalet Cleantech Scandinavia får Arc Aroma Pure tillgång till faciliteter i Lingang och Shanghai. Cleantech Scandinavia är ett internationellt nätverk bestående av investerare samt industriella och offentliga aktörer.

Organisationen omfattar ett 70-tal medlemmar från Skandinavien, Europa, Kina och Nordamerika.

Arc Aroma Pures grundutveckling av den patenterade CEPT®-plattformen är nu slutförd. Tekniken har med goda resultat testats vid bland annat Klippans reningsverk. Kina är en synnerligen intressant marknad där intresset för investeringar i miljöförbättrande teknologi växer sig allt starkare.

”Jag är mycket glad och stolt över att vår patenterade teknik väcker uppmärksamhet inte bara i Sverige utan även internationellt. De resultat vi har i ryggen och de positiva signaler vi får från potentiella kunder gör att vi känner oss stärkta i att vi är på rätt väg. Vårt fokus flyttas allt mer från teknikutveckling till att lansera vår CEPT-plattform. Det finns intresse för Arc Aroma Pures teknik i Kina, ” säger Martin Linde VD Arc Aroma Pure AB.

Ladda ner nyheten som PDF här.

Ladda ner presentationen här: Arc Aroma Pure – China Nov 2015

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Martin Linde, VD 0706 – 73 09 68 martin.Linde@arcaromapure.se

www.arcaromapure.se

www.cept.info

Om Arc Aroma Pure AB (publ) Arc Aroma Pure har utvecklat ett sätt att kontrollera elektriska pulser som ger ett högt energiutbyte. Genom CEPT® plattformen, som är en generator, används tekniken inom biogas, avloppsrening och extraktion. Plattformen använder kortvariga högspänningspulser som spränger cellmembranet och dödar oönskade mikroorganismer. Effektivisering av biogasproduktion och införande av nya råvaror som inte kan användas idag är i fokus. Vatten, ballastvatten och flytande livsmedel är exempel på andra CEPT® -applikationer. Företaget grundades 2008, har sitt säte i Lund och har fått olika utmärkelser och stöd från bland annat Vinnova och Energimyndigheten. Arc Aroma Pures aktier är noterade på NASDAQ OMX First North. Erik Pensers Bankaktiebolag är Certified Adviser och nås på 08 – 463 80 00. Arc Aroma Pure har 15 medarbetare och omsatte 11,7 MSEK 2014. www.arcaromapure.se

Towards a Sustainable World

Together we can contribute to a more sustainable world! Our vision is to make both the food and plant industries more sustainable, reduce emissions, decrease energy consumption, and reduce waste. At the same time, we aim to increase the profitability of our customers and create long-term value for our owners. 

The company is located in Lund and its stock is traded on Nasda First North Growth Market. Erik Penser Bank is Certified Adviser and can be reached at +46 8 463 80 00 or certifiedadviser@penser.se