Nya framgångar för oliveCEPT® - OptiCept Technologies tecknar utvärderingsavtal i Portugal

OptiCept Technologies AB har idag tecknat avtal med SAOV (Sociedade Agricola Ouro Vegetal SA) i Portugal och kommer leverera ett oliveCEPT® system för kommande skördesäsong 2021.  SAOV är en producent med fokus på högkvalitativ olivolja. De har sin bas i Ribatejo-regionen i centrala Portugal med flertalet högteknologiska extraktionslinjer.
Läs mer

OptiCept startar utvärdering för rosor i Storbritannien

Regulatorisk
OptiCept kommer att under september starta oberoende tester på hållbarhet i Storbritannien som en förberedelse för lansering tillsammans med MM Flowers.
Läs mer

OptiCept Technologies ingår strategiskt samarbetsavtal med AFRY

Regulatorisk
OptiCept har idag ingått ett avtal med det globala ingenjörs- och designföretaget AFRY (f.d. ÅF Pöyry) med syfte att utveckla teknik för framtidens matproduktion.
Läs mer

Nästa steg mot kommersialisering av wineCEPT®. OptiCept och HTS sluter distributionsavtal

Regulatorisk
OptiCept och HTS srl sluter distributionsavtal för wineCEPT® med tillhörande utvärderingsinstallation på Sicilien
Läs mer

OptiCept säljer uppgradering av olivanläggning i Spanien

OptiCept Technologies AB tecknade i juni ett försäljningsavtal med Natural M Catalonia, Spanien. I ordern som var på 120 000 EUR ingick en uppgradering inför säsongen 2022 med 60 000 EUR. Kunden har nu valt att uppgradera redan inför säsongen 2021 varför försäljningen nu blir på 180 000 EUR
Läs mer

Viktigt steg mot kommersialisering av wineCEPT®. Tecknar utvärderingsavtal med Vinovalie i Frankrike.

Regulatorisk
OptiCept Technologies har idag tecknat avtal med vinproducenten Vinovalie i Frankrike. wineCEPT® kommer att utvärderas i deras produktion i södra Frankrike under kommande säsong 2021.
Läs mer

OptiCept säljer ytterligare en olivanläggning i Frankrike

Regulatorisk
OptiCept Technologies AB har tecknat försäljningsavtal med Domaine Oliversion i Cucuron, Frankrike. Installation av anläggningen typ IDUN kommer att göras i september och avtalet är på 100 000 EUR
Läs mer

Amerikansk fond tar position i OptiCept Technologies

Regulatorisk
Den amerikanska fonden Railroad Ranch köper aktier av Johan Möllerström för att ta position i OptiCept Technologies. Railroad Ranch kommer efter affären att äga ca 2,7% av aktierna i OptiCept. Johan Möllerström kommer även efter affären att vara en av OptiCepts största ägare med 2,6% av aktierna.
Läs mer

OptiCept säljer olivanläggning i Frankrike

Regulatorisk
OptiCept Technologies AB har idag tecknat försäljningsavtal med Domaine La Balméenne i Beaumes-de-Venise, Frankrike. Installation kommer att göras i september och avtalet är på 130 000 EUR
Läs mer
sv_SESV