Categories
Aktuellt Press

Bolagspresentation ArcAroma på Erik Penser Banks Bolagsdag

Den 12 mars genomförde Erik Penser Bank en bolagsdag med ArcAroma som ett av de medverkande bolagen. ArcAromas VD, Johan Möllerström, genomförde en bolagspresentation och en intervju under dagen. Båda aktiviteterna filmades och finns nu publicerade på ArcAromas hemsida www.arcaroma.com.

Se presentationen från Erik Penser Banks Bolagsdag samt intervjun med Johan Möllerström här:

Till ArcAromas presentation från bolagsdagen

Till intervjun med Johan Möllerström

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Johan Möllerström, CEO

(+46) 768 – 86 81 78

johan.mollerstrom@arcaroma.com

Om ArcAroma AB (publ)

ArcAroma har utvecklat ett sätt att kontrollera och applicera elektriska pulser för att optimera olika biologiska processer. CEPT®-plattformen, som är en generator kombinerad med behandlingskammare, använder tekniken för livsmedelsutvinning, förlängd hållbarhet, avloppsslambehandling och biogasproduktion. Plattformen använder kortsiktiga högspänningspulser (PEF) som krossar cellmembranet och dödar oönskade mikroorganismer. Ökar extraktionsgraden av olivolja med förbättrad kvalitet, ökar extraktionsgraden av juice med förbättrad kvalitet, förlängd hållbarhet för kallpressade färska juicer, biogasproduktion och introduktion av nya råvaror som inte kan användas idag står i fokus. Företaget grundades 2008 och har sitt säte i Lund med kontor i Aten, Milano och Shanghai och har fått olika utmärkelser och stöd från bland annat Vinnova och Energimyndigheten. ArcAromas aktier är noterade på NASDAQ First North Premier Growth Market. Erik Penser Bank AB är certifierad rådgivare och finns på 08-463 80 00 eller certifiedadviser@penser.se.  www.arcaroma.com