Categories
Aktuellt

Aktiespararna i Stockholm Vasa Välkomnar dig till årets första Börsbar.

Missa inte Aktiesparanas After work på torsdag 28/2 på hotell Clarion Sign (Norra Bantorget) med start kl. 17.00

Arc Aroma, ett bolag som genomför en listningsemission,  är värd för kvällen och kommer att presentera ett system, som enligt styrelsen, har potential att väsentligt effektivisera produktionen av biogas och minska utsläppen av växthusgaser.

Då intresset är stort inför evenemanget, så har vi beslutat oss för en större lokal. Men utrymmet är trots detta begränsat. Ni är varmt välkomna att anmäla er. Ordförande Inger Mörtstedt med styrelse hälsar dig välkommen.

Anmäl dej här.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Towards a Sustainable World

Together we can contribute to a more sustainable world! Our vision is to make both the food and plant industries more sustainable, reduce emissions, decrease energy consumption, and reduce waste. At the same time, we aim to increase the profitability of our customers and create long-term value for our owners. 

The company is located in Lund and its stock is traded on Nasda First North Growth Market. Erik Penser Bank is Certified Adviser and can be reached at +46 8 463 80 00 or certifiedadviser@penser.se