Kategorier
Press Regulatoriska Pressmeddelanden

ArcAroma levererar juiceCEPT®plus till ZhongWu i Kina

Pressmeddelande 2021-02-10

ArcAroma levererar juiceCEPT®plus till ZhongWu i Kina 

ArcAroma har färdigställt en juiceCEPT®plus och en juiceCEPT® för omgående leverans till ZhongWu i Kina. Arbetet med installation, uppstart och utbildning på ZhongWu´s industriella utvärderingscentra påbörjas direkt efter ”Spring Festival” (Det Kinesiska Nyåret).

För att förstärka samarbetet med den strategiska kunden ZhongWu har ArcAroma anlitat en erfaren Key Account Manager som på plats kommer att förstärka den lokala organisationen i Shanghai.   

”Jag kan konstatera att vi har mycket hög leveransförmåga även under ansträngda förhållanden. Vi lever upptill kort leveranstid för att skapa de bästa förutsättningar för vår partner i Kina att kunna sälja konceptet Super Juice via referensbesök i deras industriella utvärderinsgcentra.” säger Johan Möllerström VD i ArcAroma.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Johan Möllerström, CEO

(+46) 768 – 86 81 78

Johan.mollerstrom@arcaroma.com

Om ArcAroma AB (publ)

ArcAroma har utvecklat en patenterad teknologi som kontrollerar och applicerar elektriska pulser för att optimera olika biologiska processer. CEPT®-plattformen, som är en högspänningsgenerator kombinerad med en behandlingskammare, använder tekniken inom FoodTech för ökad extraktion ur råvaran, förlängd hållbarhet och ökad kvalitet hos slutprodukten. Inom CleanTech används CEPT®-plattformen för avloppsslambehandling och biogasproduktion. Plattformen använder kortsiktiga högspänningspulser (PEF) som krossar cellmembranet och eliminerar oönskade mikroorganismer.

Vår vision är att bidra till en hållbar värld genom att erbjuda effektiv grön spetsteknologi som är enkel att använda inom områdena FoodTech och CleanTech.

ArcAromas aktier är noterade på NASDAQ First North Premier Growth Market. Erik Penser Bank är certifierad rådgivare och finns på 08-463 80 00 eller certifiedadviser@penser.se. www.arcaroma.com.

Mot En Hållbar Värld

Tillsammans kan vi bidra till en mer hållbar värld! Vår vision är att göra såväl livsmedels som växtindustrin mer hållbar, minska utsläpp, minska energiförbrukning och minska svinn. Samtidigt öka våra kunders lönsamhet och skapa långsiktigt värde för våra ägare. 

Företaget finns i Lund och aktien handlas på Nasdaq First North Growth Market. Erik Penser Bank är Certified Adviser och finns på 08-463 80 00 eller certifiedadviser@penser.se