Kategorier
Regulatoriska Pressmeddelanden

New partner and delivery of three oliveCEPT® systems to Spain

 Press release 2018-08-08        New partner and delivery of three oliveCEPT® systems to Spain Arc Aroma Pure AB (“ArcAroma”) will deliver three oliveCEPT® system to Spain to be installed 2018. This is a first delivery as a part of a newly signed sales and distribution agreement with Padillo, Córdoba, Spain. In the agreement ArcAroma assigns the exclusive sales and distribution rights for oliveCEPT® in Spain and Portugal to Padillo. Our new distributor Padillo (www.padillo.com) is based in Córdoba, Spain and has over 40 years´ experience from installation and start-up of olive oil plants in the Spain and Portugal. Padillo is a well reputed and reliable distributor that holds a market share of 20% in the region. The agreement assigns the exclusive sales and distribution rights for oliveCEPT® in Spain and Portugal to Padillo and includes installation of a first at least three oliveCEPT® system to be delivered for use during the season 2018-19. As communicated earlier, the supply of these at least three oliveCEPT® systems have been secured. We have a special focus on Spain and Portugal as the Iberian Peninsula is an important region for ArcAroma and oliveCEPT®. Spain is the largest producer and exporter of olive oil in the world and thus the region needs a special focus. Padillo is a perfect strategic partner. Together with Padillo we form a strong alliance that will boost ArcAromas development and market-share in the region, says Johan Möllerström, CEO of ArcAroma.   For more information, please contact: Johan Möllerström, CEO (+46) 768 – 86 81 78 johan.mollerstrom@arcaroma.com   This information is such information that Arc Aroma Pure AB (publ) is obliged to make public pursuant to the EU Market Abuse Regulation. The information was submitted for publication, through the agency of the contact person set above, at August 8, 2018 at 08:30 CET.

Mot En Hållbar Värld

Tillsammans kan vi bidra till en mer hållbar värld! Vår vision är att göra såväl livsmedels som växtindustrin mer hållbar, minska utsläpp, minska energiförbrukning och minska svinn. Samtidigt öka våra kunders lönsamhet och skapa långsiktigt värde för våra ägare. 

Företaget finns i Lund och aktien handlas på Nasdaq First North Growth Market. Erik Penser Bank är Certified Adviser och finns på 08-463 80 00 eller certifiedadviser@penser.se