Kategorier
Regulatoriska Pressmeddelanden

Breakthrough for oliveCEPT® in Greece

Press release 2018-07-24 Breakthrough for oliveCEPT® in Greece Arc Aroma Pure AB (“ArcAroma”) has sold two oliveCEPT® installations to different end-users in Crete, Greece. The two oliveCEPT® units are sold and will also be delivered by ArcAroma’s local distributor I. Nitadoros A.E.. This sales agreement is the result of hard work and commitment by both our distributor and us. Crete is one of the main olive oil production areas in Greece and we are satisfied to have made our first landmark there, says Johan Möllerström, CEO of ArcAroma. Delivery will take place in November 2018, a couple of weeks prior to the start of the harvest season in Crete. The distributor will handle installation, integration and start-up with support from ArcAroma. For more information, please contact: Johan Möllerström, CEO (+46) 768 – 86 81 78 johan.mollerstrom@arcaroma.com   This information is such information that Arc Aroma Pure AB (publ) is obliged to make public pursuant to the EU Market Abuse Regulation. The information was submitted for publication, through the agency of the contact person set above, at July 24, 2018 at 08:30 CET.

Mot En Hållbar Värld

Tillsammans kan vi bidra till en mer hållbar värld! Vår vision är att göra såväl livsmedels som växtindustrin mer hållbar, minska utsläpp, minska energiförbrukning och minska svinn. Samtidigt öka våra kunders lönsamhet och skapa långsiktigt värde för våra ägare. 

Företaget finns i Lund och aktien handlas på Nasdaq First North Growth Market. Erik Penser Bank är Certified Adviser och finns på 08-463 80 00 eller certifiedadviser@penser.se