Kategorier
Regulatoriska Pressmeddelanden

Nyrekryteringar i Arc Aroma Pure AB

Arc Aroma Pure AB förstärker lagbygget med ytterligare två erfarna personer, en på marknads- och försäljningssidan och en på tekniksidan.

Mattias Lysebring har rekryterats till bolaget för att ansvara för uppbyggnaden av en global marknads- och försäljningsorganisation direkt under VD och i ett nära samarbete med styrelseordföranden P-O Rosenqvist. Mattias har lång och gedigen erfarenhet från företagsledning och internationell marknadsföring och har tidigare arbetat tillsammans med P-O Rosenqvist. Mattias har en stor förmåga att driva säljprocesser och tillträder formellt sin nya tjänst i början av april, men har sedan en lång tid tillbaka stiftat bekantskap med Arc Aroma Pure, bland annat deltog han vid Gasdagarna i Båstad 2014.

Fredrik Lundberg kommer att leda arbetet att vidareutveckla Arc Aroma Pures CEPT®-plattform och ska verka direkt under VD. Fredrik är civilingenjör i elektroteknik med inriktning mot regler- och elkraftteknik och han har lång erfarenhet av elektronik- och mjukvaruutveckling. Fredrik har tidigare lett bolaget Flinga Biogas AB. Han börjar sitt arbete på Arc Aroma Pure i början av april.

”För några år sedan lärde jag känna en frispråkig och påtagligt karismatisk riskkapitalist från USA. Han var mycket rak och tydlig: det är främst personerna som jag investerar i – inte bara iden. Jag delar hans uppfattning att personerna är mycket viktiga, därför är jag glad att Mattias och Fredrik har antagit utmaningen och känner att vi har lyckats att engagera ytterligare två mycket erfarna personer till Arc Aroma Pure. Personer som jag vet kommer att göra skillnad och bidra i arbetet att föra ut CEPT® till en stor väntande marknad.”, säger Pär Henriksson, VD, uppfinnare och grundare av Arc Aroma Pure.

För ytterligare information, vänligen kontakta: Pär Henriksson, VD Tel: 046 – 271 83 81 E-post: per@arcaromapure.se

PO Rosenqvist, Styrelseordförande Tel: 0705 – 50 03 86 E-post: p.o.rosenqvist@arcaromapure.se

Om Arc Aroma Pure AB (publ) Bolaget skall utveckla och marknadsföra sin patenterade CEPT®-plattform till den globala Cleantech marknaden. Plattformen använder kortvariga högspänningspulser som spränger cellmembranet och dödar oönskade mikroorganismer. CEPT®-behandlingen är ett energieffektivt och skonsamt alternativ till värmepastörisering och har en rad olika applikationsområden. Effektivisering av biogasproduktion och införande av nya råvaror som inte kan användas idag är i fokus. Vatten, ballastvatten och flytande livsmedel är exempel på andra CEPT® -applikationer. Företaget grundades 2008, har sitt säte i Lund och har fått olika utmärkelser och stöd från bland annat Vinnova och Energimyndigheten. www.arcaromapure.se.

Mot En Hållbar Värld

Tillsammans kan vi bidra till en mer hållbar värld! Vår vision är att göra såväl livsmedels som växtindustrin mer hållbar, minska utsläpp, minska energiförbrukning och minska svinn. Samtidigt öka våra kunders lönsamhet och skapa långsiktigt värde för våra ägare. 

Företaget finns i Lund och aktien handlas på Nasdaq First North Growth Market. Erik Penser Bank är Certified Adviser och finns på 08-463 80 00 eller certifiedadviser@penser.se