Kategorier
Aktuellt

Artikel på Recyclingnet.se

Arc Aroma Pure har påbörjat olika marknadsföringsaktiviteter. Vi noterar att tidskriften Recycling & Miljöteknik, Sveriges ledande tidskrift inom återvinning och avfallshantering, har publicerat en artikel om Arc Aroma Pure AB och CEPT® tekniken på Recyclingnet.se.

http://www.recyclingnet.se/nyheter/olonsamma-biogassubstrat-kan-bli-lonsamma/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mot En Hållbar Värld

Tillsammans kan vi bidra till en mer hållbar värld! Vår vision är att göra såväl livsmedels som växtindustrin mer hållbar, minska utsläpp, minska energiförbrukning och minska svinn. Samtidigt öka våra kunders lönsamhet och skapa långsiktigt värde för våra ägare. 

Företaget finns i Lund och aktien handlas på Nasdaq First North Growth Market. Erik Penser Bank är Certified Adviser och finns på 08-463 80 00 eller certifiedadviser@penser.se