Kategorier
Aktuellt

Hemsidan har uppdatserats med resultat från storskaliga försök.

Som tidigare meddelats har Arc Aroma Pure genomfört storskaliga försök i en en kommersiell biogasanläggning med mycket bra resultat. Vi har nu uppdaterat hemsidan med intressanta data och diskussioner runt de olika försöken. Vi har valt att även rapportera tidigare försök och resultat. Vid sidan av analyser från de storskaliga försöken rapporteras resultat från bakterieodlingsförsök. Vi har också valt att publicera några unika bilder tagna med skannade elektronmikroskåp som visar effekterna på cellnivå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mot En Hållbar Värld

Tillsammans kan vi bidra till en mer hållbar värld! Vår vision är att göra såväl livsmedels som växtindustrin mer hållbar, minska utsläpp, minska energiförbrukning och minska svinn. Samtidigt öka våra kunders lönsamhet och skapa långsiktigt värde för våra ägare. 

Företaget finns i Lund och aktien handlas på Nasdaq First North Growth Market. Erik Penser Bank är Certified Adviser och finns på 08-463 80 00 eller certifiedadviser@penser.se