Kategorier
Aktuellt

Aktiespararna i Stockholm Vasa Välkomnar dig till årets första Börsbar.

Missa inte Aktiesparanas After work på torsdag 28/2 på hotell Clarion Sign (Norra Bantorget) med start kl. 17.00

Arc Aroma, ett bolag som genomför en listningsemission,  är värd för kvällen och kommer att presentera ett system, som enligt styrelsen, har potential att väsentligt effektivisera produktionen av biogas och minska utsläppen av växthusgaser.

Då intresset är stort inför evenemanget, så har vi beslutat oss för en större lokal. Men utrymmet är trots detta begränsat. Ni är varmt välkomna att anmäla er. Ordförande Inger Mörtstedt med styrelse hälsar dig välkommen.

Anmäl dej här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mot En Hållbar Värld

Tillsammans kan vi bidra till en mer hållbar värld! Vår vision är att göra såväl livsmedels som växtindustrin mer hållbar, minska utsläpp, minska energiförbrukning och minska svinn. Samtidigt öka våra kunders lönsamhet och skapa långsiktigt värde för våra ägare. 

Företaget finns i Lund och aktien handlas på Nasdaq First North Growth Market. Erik Penser Bank är Certified Adviser och finns på 08-463 80 00 eller certifiedadviser@penser.se